Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.09.2019.

12:42

Lukaku: Konte zaslužan za dobru formu

Belgijski napadač Romelu Lukaku rekao je da se naporan rad sa trenerom Antoniom Konteom već isplaćuje.

Izvor: SN

Autor: SN

Lukaku: Konte zaslužan za dobru formu
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Lukaku je bio strelac i asistent u ubedljivoj pobed Belgije nad Škotskom u ponedeljak uveče, a kako je sam igrač naveo, za dobru formu zasluge idu i njegovom novom treneru Antoniu Konteu.

"Napokon radim sa Konteom, trenerom koji me je toliko dugo želeo. Trenutno sam u sjajnoj formi i mogu da kažem da su zasluge delom njegove. Inter ima sjajan tim, baš kao i Belgija za koju sam postigao gol u ponedeljak. Veoma je važno da tim igra dobro, kada se to dogodi postižemo i golove", poručio je Romelu Lukaku.

Dvadesetšestogodišnjeg napadača novinari su pitali za situaciju nastalu na meču sa Kaljarijem pre reprezentativne pauze, kada su ga navijači Kaljarija vređali na rasnoj osnovi.

"Bilo je to svega nekoliko reči, ali moćnih nekoliko reči koje su svi razumeli. Serija A je napravila korak napred u borbi protiv rasizma, a nadam se da su UEFA i FIFA sledeće", završio je Lukaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve