Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.09.2019.

09:20

Srbija gostuje u Luksemburgu: Počinju pripreme za baraž

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje u Luksemburgu, gde gotovo izvesno počinje serija "pripremnih mečeva" za baraž Lige nacija u borbi za Evropsko prvenstvo.

Izvor: SN

Autor: SN

Srbija gostuje u Luksemburgu: Počinju pripreme za baraž
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija je posle poraza od Portugalije u nezavidnoj situaciji u B grupi, šanse da se izbori direktan plasman na EURO 2020 su samo teoretske, pa bi preostali mečevi trebalo da posluže za uigravanje pred baraž u martu.

Otprilike takav pristup najavio je i selektor Ljubiša Tumbaković, koji je rekao da će, osim što ne može da računa na povređenog Dušana Tadića, napraviti mnogo izmena u timu.

"Rezultat sa Portugalijom izdefinisao je naš put za dalje. Biće promena u timu, daću nekim drugim momcima šansu, želim na treningu da ih vidim na terenu", poručio je Tumbaković.

Sličan pristup najavio je i prvi strelac tima Aleksandar Mitrović.

"Ponovo krećemo od nule, više nista ne zavisi od nas, matematicki smo samo u igri. U fudbalu je sve moguće, ali svakako bi trebalo iskoristiti ove meceve da shvatimo selektorove ideje i da se upoznamo s njim", rekao je Mitrović.

Utakmica između Luksemburga i Srbije igra se od 20 časova i 45 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve