Nova vest
Fudbal

Subota, 31.08.2019.

23:20

Milojević: Vojvodina pokazala da nije slučajno u vrhu

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da je meč protiv Vojvodine u Novom Sadu prelomio Mateo Garsija.

Izvor: PT

Autor: PT

Milojević: Vojvodina pokazala da nije slučajno u vrhu
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 2:1, u sedmom kolu Linglong Superlige Srbije.

"Čestitao bih Vojvodini na fer i korektnoj igri. Pokazali su da nisu slučajno u samom vrhu tabele. Sa druge strane čestitao bih i mojim igračima. Mislim da je derbi kola opravdao očekivanja. Probali smo da promenimo formaciju, da vidimo kako izgledamo kada promešamo karte. U prvom poluvremenu smo se fizički istrošili. Znali smo da su nam glavna pretnja dubnske lopte Nikole Drinčića kojima su tražili put preko brzih igrača poput Gemovića, Đuričina i Ezea. Probali smo da zatvorimo taj prostor. Iz nepažnje smo primili gol preko uigrane akcije domaćina. Imao sam dosta igrača koji nisu bili na svom nivou. Drugo poluvreme smo dobro kontrolisali i evrogolom Garsije krunisali smo dobar period naše igre", izjavio je Milojević i dodao:

"Publika je videla pregršt dobrih akcija, šansi i siguran sam da je zadovoljna napustila stadion. Idemo na odmor zadovoljni. Imamo dovoljno vremena da se odmorimo posle dva meseca konstantog rada. Kolegi Lalatoviću, koji pravi sjajne rezultate, želim mnogo uspeha u daljem takmičenju i ne sumnjam da će Vojvodina biti u vrhu tabele"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve