Nova vest
Fudbal

Subota, 31.08.2019.

15:37

Zvezda otkupila Degenekov ugovor za 1.500.000 dolara

FK Crvena zvezda otkupio je ugovor Miloša Degenka, tako da će ovaj štoper u naredne četiri godine biti fudbaler crveno-belih.

Izvor: SN

Autor: SN

Zvezda otkupila Degenekov ugovor za 1.500.000 dolara
Foto: FK Crvena zvezda

Bez obzira što je prvak Srbije imao vremena da se izjasni do februara sledeće godine, već sada je odlučio da iskoristi opciju kupovine za 1,5 miliona dolara.

Od povratka u Zvezdu ovog leta Degenek je igrao kao pozajmljen igrač Al Hilala, a Degenek nije krio radost što je postao i permanentni član Crvene zvezde u ovom letnjem prelaznom roku.

"Presrećan sam što smo sve rešili pa sada mogu da kažem da sam u potpunosti Zvezdin igrač, iako je to u mom srcu tako od prvog dana kada sam kročio na Marakanu. Svi ste videli koliko sam želeo da se vratim u crveno-bele redove, po svaku cenu, tako da možete da zamislite koliko sam sada srećan. Očekuje nas uzbudljiva jesen u Evropi, kao i u domaćem takmičenju i nadam se da će je svi zvedaši dugo pamtiti po velikom uspehu. Ja sam tu da dam sve od sebe, kao što sam uvek do sada i radio i da na terenu sa svojim saigračima ginem za našu Zvezdu", poručio je Degenek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve