Nova vest
Fudbal

Subota, 31.08.2019.

15:30

Sautempton sa igračem manje "iščupao" bod protiv Junajteda

Fudbaleri Mančester junajteda remizirali su sa Sautemptonom na gostovanju, a utakmica je završena rezultatom 1:1, iako je Sautempton igrao sa igračem manje.

Izvor: SN

Autor: SN

Sautempton sa igračem manje
Photo by Steve Bardens/Getty Images

Junajted je bio dosta bolji tim tokom prvog poluvremena, napadali su konstantno i pritiskali rivala, pa su tako već posle 10 minuta fudbala imali prednost od 1:0.

Na asistenciju Mektomineja je Danijel Džejms postigao pogodak i doneo veliko slavlje svom timu, koji uprkos velikom broju napada nije uspeo da udvostruči prednost do kraja prvog poluvremena.

Već početkom drugog, usledio je hladan tuš za "Đavole", pošto je posle kornera glavom loptu u mrežu sproveo Janik Vestergard i to je bio njegov prvi pogodak u dresu Sautemptona.

Posle nekih 15-ak minuta Kevin Danso je napravio prekršaj za žuti karton, a pošto je jedan žuti već imao, sudija Majk Din ga je isključio i Sautempton je nastavio meč sa igračem manje.

Vodila se velika borba do kraja susreta, ali je Sautempton odoleo napadima Junajteda i osvojio veoma važan bod na svom "Sent Meriz" stadionu.


Premijer liga, 4. kolo:


Subota:

Sautempton – Mančester junajted 1:1 (0:1)
Vestegard 58 – Džejms 10
16:00 Kristal Palas – Aston Vila
16:00 Njukasl – Votford
16:00 Vest Hem – Norič
16:00 Mančester siti – Brajton
16:00 Čelsi – Šefild
16:00 Lester – Bornmut
18:30 Barnli – Liverpul

Nedelja:

15:00 Everton – Vulverhempton
17:30 Arsenal – Totenhem

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve