Nova vest
Fudbal

Petak, 30.08.2019.

16:27

Zvezda kod Lalatovića u NS, Partizan čeka TSC

Predstojećeg vikenda na programu su utakmice 7. kola Superlige Srbije, a u centru pažnje je duel fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu.

Izvor: MT

Autor: MT

Zvezda kod Lalatovića u NS, Partizan čeka TSC
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Upravo meč na "Karađorđu", u atipičnom terminu od 18.45, otvara 7. rundu srpskog šampionata i to u derbiju koji Vojvodina kao lider čeka aktuelnog prvaka.

Zvezda u Novi Sad ide u sjajnom raspoloženju posle plasmana u Ligu šampiona preko Jang Bojsa, ali nema prostor previše da slavi, jer namerava da nastavi trijumfalni niz i zadrži maksimalan učinak

Bliža tradicija je na strani beogradskih crveno-belih koji su slavili na svih pet prethodnih susreta u Novom Sadu, među kojima je i poslednji 5:0, ali Vojvodina iz prošle sezone nije isti tim kao pod Nenadom Lalatovićem, bivšim fudbalerom i trenerom Zvezde, i hoće da nastavi sa dobrim igrama.

Slične uloge su i u sudaru Partizana i debitanta TSC-a iz Bačke Topole u Humskoj.

TSC prati Vojvodinu u stopu, ali sada ga čeka istorijsko, prvo gostovanje Partizanu u najvećem izazovu do sada, posebno što je ekipa Sava Miloševića na krilima prolaza Moldea u grupnu fazu Lige Evrope.

Od ostalih mečeva izdvaja se susret na Banovom brdu između Čukaričkog i niškog Radničkog, Spartak čeka Voždovac, a "fenjeraš" Mačva želi prvi trijumf u sezoni protiv Radnika, isto kao i Proleter u lokalnom susretu u Inđiji.

Linglong Superliga Srbije, 7. kolo:

Subota
18.45 Vojvodina - Crvena zvezda
20.00 Mačva - Radnik
20.00 Spartak - Voždovac
Nedelja
17.00 Inđija - Proleter
20.00 Čukarički - Radnički
20.00 Mladost - Javor
20.00 Napredak - Rad
20.00 Partizan - TSC

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve