Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.08.2019.

13:25

Milovanović objavio svoj prvi spisak mlade reprezentacije Srbije

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Milovanović objavio je spisak od 27 igrača za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: PT

Autor: PT

Milovanović objavio svoj prvi spisak mlade reprezentacije Srbije
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Milovanović je preuzeo mladu reprezentaciju od Gorana Djorovića posle neuspeha na kontitnentalnom šampionatu u Italiji i sva tri poraza u grupi.

Srbija će novi ciklus početi u septembru, a u kvalifikacionoj grupi će biti sa Poljskom, Rusijom, Bugarskom, Letonijom i Estonijom.

Na spisku su golmani: Dušan Marković, Marko Ilić i Aleksandar Stanković;

Odbrana: Svetozar Marković, Strahinja Pavlović, Ranko Veselinović, Mladen Devetak, Aleksa Terzić, Zlatan Šehović, Strahinja Bošnjak i Dominik Dinga;

Vezni red: Njegoš Petrović, Stefan Kovač, Ivan Ilić, Luka Ilić, Erhan Mašović, Uroš Račić, Igor Zlatanović, Luka Adžić, Filip Stuparević, Filip Stevanović, Veljko Birmančević, Jovan Nišić i Nikola Čumić;

Napad: Dušan Vlahović, Dejan Joveljić i Slobodan Tedić.

Mlada reprezentacija Srbije će prvu utakmicu igrati 6. novembra protiv Rusije u Saransku, a potom će četiri dana kasnije u Novom Sadu dočekati Letoniju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve