Nova vest
Fudbal

Nedelja, 25.08.2019.

21:15

Nagrada za najlepši gol – Partizanovom čudu od deteta

Fudbalski savez Srbije uručio je Filipu Stevanoviću, 16-godišnjem fudbaleru Partizana, sat za najlepši gol 5. kola Linglong Super lige.

Izvor: SV

Autor: SV

Nagrada za najlepši gol – Partizanovom čudu od deteta
Foto: FSS

Kadetski reprezentativac je na utakmici protiv Rada zatresao mrežu posle pravog slaloma kroz odbranu gostiju i apsolutno zaslužio nagradu koju od ove sezone dodeljuje Fudbalski savez Srbije.

Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića, Igora Spasića i Dejana Brankovića.

Nagradu Filipu Stevanoviću uručio je Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS.

"Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmladji sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem medju prvima. Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme", naveo je Stevanović.

On je istakao da je zahvaljujući njegovim golovima Partizan stekao mnogo novih navijača u Arilju.

"Bio sam impresioniran prizorom na poslednjoj utakmici kada su dečica iz mog prvog kluba OFK Vranića došla da navijaju za crno-bele", dodao je Stevanović.

Mladi fudbaler je istakao da Saša Ilić mnogo nedostaje ekipi na treninzima i utakmicama.

"Uživali smo u njegovim potezima, dizao je atmosferu u svlačionici. Sada je trener u kadetskoj selekciji i možda nam se ponovo ukaže prilika da sarađujemo. Moje je da pružam dobre partije, a na selektorima je da odluče za koju ću selekciju nastupati u datom trenutku. Ostaje mi za uspomenu prvenac u dresu pionirske reprezentacije Srbije, protiv Hrvatske na razvojnom turniru u Sloveniji", rekao je Stevanović.

Gol pogledajte na 2:50.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve