Nova vest
Fudbal

Petak, 23.08.2019.

12:03

Tumbaković objavio spisak reprezentativaca Srbije VIDEO

Selektor fudbalera Srbije Ljubiša Tumbaković je objavio spisak reprezentativaca za naredne kvalifikacione utakmice.

Izvor: SV

Autor: SV

Tumbaković objavio spisak reprezentativaca Srbije VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Na spisku se ponovo nalaze defanzivci Nikola Maksimović i Matija Nastasić, kao i vezni fudbaler Luka Milivojević.

Među pozvanima se ne nalazi Aleksandar Prijović, a pored Aleksandra Mitrovića i Luke Jovića za mesto u špicu napada će konkurisati Milan Pavkov.

Poziv je dobio i golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović, a na listi se nalazi i Marko Gobeljić.

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Boris Radunović;
Odbrana: Antonio Rukavina, Marko Gobeljić, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Nikola Maksimović, Matija Nastasić, Stefan Mitrović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović;
Sredina terena: Nemanja Matić, Luka Milivojević, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Mijat Gaćinović, Darko Lazović, Filip Kostić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergen Milinković-Savić;
Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Milan Pavkov.

Srbija će 7. septembra na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Portugala, dok će tri dana kasnije gostovati Luksemburgu.

Tumbaković će imati težak zadatak da kroz kvalifikacije izbori plasman na kontinentalni šampionat koji će se igrati naredne godine.

Reprezentacija Srbije ima četiri boda iz tri utakmice u Grupi B kvalifikacija. Vodi Ukrajina sa 10 bodova iz četiri utakmice, Luksemburg ima četiri iz četiri, Portugal dva iz dve, a Litvaniju jedan iz tri susreta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

264 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d