Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2019.

23:45

Suma: Partizan ima sjajan tim VIDEO

Jedan od heroja Partizana Sejduba Suma rekao je da je bilo sjajno iskustvo igrati sa Bibrasom Nathom i da Partizan ima sjajan tim.

Izvor: SN

Autor: SN

Suma: Partizan ima sjajan tim  VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan je pobedio Molde sa 2:1 u prvoj utakmici i za prolaz u grupnu fazu Lige Evrope biće im potrebna dobra partija u Norveškoj.

"Pobeda je uvek dobra, za početak, mislim da moramo da pobedimo i u Norveškoj i pozitivni smo. Mislim da smo previše opušteno ušli u utakmicu iako smo znali način njihove igre, svi su mislili da će nam biti lakše u nastavku, ali moramo da se smirimo i da odigramo mirnije", sumirao je utiske Sejduba Suma.

Suma je bio strelac prvog gola Partizana, a postigao ga je levom nogom.

"Zavisi od situacije kojom nogom ću šutirati, a od Tošića sam dobio sjajan pas i to je bio jedini način na koji sam mogao da postignem gol. Igrati sa Nathom je sjajno iskustvo, on je iskusan igrač i lepo je igrati sa njim i mislim da Partizan ima veoma dobar tim", rekao je Suma.

Revanš Partizana i Moldea na programu je za 7 dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve