Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2019.

18:00

FK Crvena zvezda: Duboko smo razočarani posle kukavičkog napada

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom napada na njihove navijače u Kninu.

Izvor: LN

Autor: LN

FK Crvena zvezda: Duboko smo razočarani posle kukavičkog napada
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Tokom utakmice između Crvene zvezde i Jang Bojsa došlo je do incidenta u jednom ugostiteljskom objektu u Kninu.

Kako su preneli hrvatski mediji, u ugostiteljski objekat je upala grupa maskiranih osoba i napala goste koji su bili navijači Zvezde, a u bolnicu prevezeno petoro ljudi, sa povredama.

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović oglasio se povodom napada na navijače crveno-belih u Kninu.

"FK Crvena zvezda je duboko razočaran činjenicom da su njegovi navijači u mestu Uzdolje kod Knina napadnuti dok su pratili meč našeg kluba sa ekipom Jang Bojs. Crvena zvezda je klub koji se uvek zalagao za fer-plej, a samim tim da svakom navijaču bude dozvoljeno da iskaže svoju navijačku pripadnost. Naš klub ovim putem šalje podršku svim povređenim navijačima i nudi svu neophodnu pomoć, a od nadležnih organa traži da što pre budu otkriveni i procesuirani počinioci ovog kukavičkog napada", navodi se.

Revanš meč Zvezde i Jang Bojsa na programu je u utorak u Beogradu, a šampion Srbije ima 2:2 iz prvog meča na stadionu "Švajcarska".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d