Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.08.2019.

09:05

Partizan pred najtežim ispitom u sezoni

Fudbaleri Partizana na svom terenu od 21.00 igraju možda i najbitniju utakmicu sezone, protiv norveškog Moldea.

Izvor: SV

Autor: SV

Partizan pred najtežim ispitom u sezoni
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici trenera Sava Miloševića će pokušati da u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope ostvare što bolji rezultat, iako neće imati podršku navijača zbog kazne koju je klubu nametnula Disciplinska komisija UEFA.

Šef stručnog štaba beogradskog tima je istakao da je Molde ozbiljna ekipa.

"Nemam strah da će moja ekipa prići utakmici neozbiljno, prvo zbog značaja utakmice, a drugo i zbog ozbiljnosti protivnika. Molde je tipičan predstavnik skandinavske škole fudbala. Znate koliko su skandinavci fižicki spremni i disciplinovani. Svi pričaju o kvalitetu, ja pričam o kvalitetu prethodnih pet meseci. Ako kvalitet ne prati, organizacija, voljni momenat, agresija od tog kvalitet nema ništa", rekao je Milošević.

Molde je ove sezone već igrao u Srbiji i to protiv Čukaričkog koga je uspeo da eliminiše.

Trener norveškog kluba Erling Mo je rekao da očekuje težu utakmicu nego ranije.

"Biće ovo teža utakmica od prethodne u Beogradu, koji polako postaje naš "rodni grad". Siguran sam da će ovo biti dobar i zabavan fudbal, jer imamo dva tima koji su raspoloženi za napadačku igru. Kompletan tim je apsolutno spreman
", rekao je Mo.

Partizan će večerašnji susret igrati bez publike zbog kazne, ali je UEFA dozvolila prisustvo deci do 14 godina iz škola fudbala sa teritorije cele Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve