Nova vest
Fudbal

Sreda, 21.08.2019.

12:00

Sulejmani džoker Jang Bojsa?

Miralem Sulejmani, nekadašnji reprezentativac Srbije, mogao bi da zaigra protiv Crvene zvezde u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Sulejmani džoker Jang Bojsa?
Starsportphoto

Fudbaler Jang Bojsa u poslednjih nekoliko meseci ima problema sa povredama, što govori podatak da je ove sezone odigrao samo jedan meč.

Sulejmani, koji je veoma cenjen u Bernu, u Jang Bojsu igra od 2015. i godinama je jedan od najvažnijih fudbalera u ekipi.

Njegovo prisustvo znači mnogo ekipi i prema rečima trenera Seona mogao bi da se nađe u na klupi protiv Zvezde.

Sulejmani i Oro već nekoliko dana treniraju sa ekipom, ali su obojica i dalje roviti. Zbog toga švajcarski "Blick" piše da bi nekadašnji reprezentativac Srbije mogao da bude džoker u prvom meču.

Suvišno je pričati o znanju Sulejmanija, poseduje takav kvalitet da jednim potezom može promeniti tok meča i Švajcarci se tome nadaju.

Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde igra se od 21.00, a oko 19 časova trebalo bi i da saznamo zvanične postave. Revanš se igra šest dana kasnije u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve