Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.08.2019.

21:30

Jović: Uvek me nasmeju takvi napisi

Fudbaler Real Madrida Luka Jović je za Večernje novosti rekao da su ga navodi o eventualnoj pozajmici nasmejali.

Izvor: B92

Autor:B92

Jović: Uvek me nasmeju takvi napisi
Getty Images

Mediji su prethodnih dana spekulisali da bi reprezentativac Srbije mogao da narednu sezonu provede van stadiona Santjago Bernabeu.

"Uvek me nasmeju takvi napisi. Mediji će se uvek baviti i takvim pričama. Ja sam od početka seniorske karijere navikao na svakakve komentare, pomirio sam se s tim da može uvek da ih bude. Vreme će pokazati šta je istina", rekao je Jović.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je u Real stigao ovog leta iz Ajntrahta za 60 miliona evra.

"Spreman sam da dam maksimum i ponudim sve što mogu. Ne očekujem ni da ću odmah igrati cele utakmice, da ću rešetati mreže na početku sezone. Međutim, radom, trudom i odricanjem doći ću do svog cilja. Zadovoljan sam kako su me prihvatili, voleo bih da sam mogao na startu da postignem neki pogodak, ali ne žurim nigde. Znam da će doći mojih pet minuta", dodao je Jović.

On je debitovao za novi klub u prvoj utakmici nove sezone La Lige, protiv Selte, koju je njegov Real rešio u svoju korist rezultatom 3:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve