Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.08.2019.

11:20

Marselo: Realu nisu više potrebna pojačanja

Fudbaler Real Madrida Marselo rekao je da "kraljevskom klubu" više nisu potrebna pojačanje za novu sezonu i da je trenutna ekipa sposobna za osvajanje trofeja.

Izvor: B92

Autor:B92

Marselo: Realu nisu više potrebna pojačanja
Photo by Octavio Passos/Getty Images

"Naša ekipa je dobra. Uvek je teško osvajati trofeje, ali ako se fokusiramo na rad i trening, možemo sve da ih osvojimo. Ne trebaju nam nova pojačanja", rekao je Marselo, a prenosi Mundo Deportivo.

Real je prošlog vikenda u Primeri startovao pobedom protiv Selte (3:1), a bek "kraljevskog" kluba govorio je i o kritikama na račun njegove igre.

"Navikao sam na kritike o mojim nastupima još od kako sam stigao u klub. Uvek je tako, a ja znam kada dobro igram, a kada ne. Znam da treba mnogo da radim da bi se vratio na svoj najbolji nivo", zaključio je Marselo.

Madriđani su do sada u letnjem prelaznom roku potrošli 300 milione evra na nove igrače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve