Endi Kerol: Morao sam da "guglam" igrače Liverpula

Fudbaler Njukasla Endi Kerol osvrnuo se na period kada je nastupao za Liverpul, tačnije momenata neposredno pred potpisivanje ugovora.

MTIzvor: B92
Podeli
Photo by Alex Livesey/Getty Images
Photo by Alex Livesey/Getty Images

Tridesetogodišnji napadač tokom čitave karijere se muči sa povredama, a svoju golgetersku formu pokušaće da povrati u klubu u kojem je pružao najbolje partije.

Kerol se u intervjuu za klupski sajt dotakao mnogih tema, a posebno je zanimljiva njegova priča o odlasku u Liverpul 2011. godine.

"Kada sam bio u helikopteru za Liverpul rekao sam ‘Znam Stivija Džerarda, poznajem Džejmija Karagera. Ko je još tu?‘ Moj tadašnji agent je morao da mi nabroji saigrače, morao sam i na Guglu da ih potražim. To nije nepoštovanje, jednostavno sam slabo pratio fudbal, pa nisam znao", rekao je Kerol.

Korpulentni napadač, poznat po dobroj skok igri, dodatno je objasnio kako je moguće da je znao samo dvojicu igrača Liverpula iz tadašnje generacije.

"Kada sam bio ovde u Njukaslu, izlazio sam, družio se sa prijateljima, igrao fudbal… Ali nikad nisam voleo da gledam utakmice, zato nisam poznavao ostale igrače iz Premijer lige", zaključio je Kerol.

strana 1 od 2 idi na stranu