Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.08.2019.

13:52

Runi sudiji: Ovako je svaku j...nu utakmicu

Zvezda DC Junajteda Vejn Runi nije mogao da se kontroliše na utakmici sa Vankuverom u kojoj je njegov tim poražen sa 1:0.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Runi sudiji: Ovako je svaku j...nu utakmicu
Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Runi, koji je nedavno pristao da od januara bude u igrač-trener u ekipi Derbi kauntija, za platu od 100.000 funti nedeljno, nije zadovoljan suđenjem u MLS.

On to nije krio ni ranije, ali sada je bukvalno eksplodirao zbog nečega kada je trebalo da bude zamenjen.

Nije jasno šta je toliko iznerviralo Runija, ali kada je prišao pomoćnom sudiji glasno je negodovao:

"Ovako je svaku je...u utakmicu", ponovio je nepristojne reči dva puta.

Vejn se potom oglasio preko Tvitera.

"Razočaran sam zbog rezultata, zaslužili smo više. Spremam se za put koji će trajati 12 sati, a mogao bi svega šest, ali ovo je MLS. Spremićemo se za Red Bulse u sredu", napisao je bivši golgeter Mančester junajteda.

Problem sa putovanjima je u tome što prema pravilniku MLS jedan tim može da iznajmi čarter let svega četiri puta u sezoni, dakle najverovatnije za samo dve utakmice. Otuda su ekipe obavezne da putuju standadrnim letovima.

Koliko to može da bude nezgodno svedoči podatak da je najduži put u MLS od San Hozea do Bostona, u pitanju je 4.320 kilometara.

Veruje se da je na njegovu odluku da se vrati u Englesku utisala i supruga Kolin, koja je izrazila želju za povratkom u domovinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve