Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 19.08.2019.

10:44

Solskjer: Pogba ostaje u Junajtedu

Fudbaleri Mančester junajteda od 21 čas gostuju na "Molinou" ekipi Vulverhemptona u poslednjem meču drugog kola Premijer lige.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Solskjer: Pogba ostaje u Junajtedu
Photo by Julian Finney/Getty Images

Junajted je dobro počeo sezonu, pobedio je Čelsi sa 4:0, ali protiv Vulvsa im neće biti lako.

Iako menadžer Ole Gunar Solskjer može da računa gotovo na kompletan tim, moraće da bude oprezan s obzirom na to da je tim sa "Old Traforda" dva puta gubio prošle sezone od Vulvsa.

O Polu Pogbi se i dalje govori, Francuz je nedavno poručio kako je sve neizvesno oko toga gde će nastaviti karijeru, ali za Solskjera te neizvesnosti nema.

"Što se mene tiče Pogba ostaje sa nama. Uopšte ne brinem za to. Uvek se stavlja taj upitnik iznad njega. Ne mislim da je to neobično kada kaže da voli da igra sa ovim igračima, da uživa u tome što radi. Naravno, ta rečenica sa upitnikom iznad njegove glave će se i dalje vrteti, uvek je tako sa Polom. Nema nijedne konferencije da nisam odgovarao na pitanja o Pogbi. Ipak, 80 odsto onog o čemu je govorio je o tome da mu je lepo sa nama", kaže Solskjer.

Za Francuza se intersuju Real i Juventus, a prelazni rok u Španiji se završava 2. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve