Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 15.08.2019.

15:22

Trener Voždovca: Hvatamo ritam, neće biti lako protiv Javora

Trener Voždovca Radomir Koković rekao je da je najbitnije da njegovi fudbaleri ulaze u ritam i da im neće biti lako protiv Javora.

Izvor: SN

Autor: SN

Trener Voždovca: Hvatamo ritam, neće biti lako protiv Javora
Foto: Marko Spasojevic/Starsportphoto

"Srećan sam što se nakon dugo vremena vraćamo kući i što ćemo se opet predstaviti našim navijačima. Izlazimo iz specifične utakmice u kojoj protiv Radničkog nismo zaslužili poraz, već u najmanju ruku jedan bod, možda čak i pobedu. Bitno je da hvatamo ritam, da smo znatno popravili nivo igre u odnosu na prethodna dva kola", rekao je Koković u najavi utakmice.

Voždovac će dočekati Javor u prvoj utakmici petog kola Linglong Superlige Srbije. Koković je pohvalio Javor, ekipu za koju je rekao da je fizički najdominantnija u srpskom prvenstvu.

"Javor je ekipa koja je sjajno selektirana, fizički najdominantnija u našoj ligi i sigurno je da nam neće biti lako. Od mojih momaka očekujem da prenesemo nivo igre iz Niša, da dižemo formu, a to će nam naposletku doneti nove pobede i bodove", kazao je trener Voždovca, koga raduje to što će imati sve igrače na raspolaganju.

Kapiten ekipe Stefan Purtić naveo je da je optimista.

"Javor dolazi kod nas na krilima pobede nad Mačvom, motivisani su maksimalno i nema sumnje da nam neće biti nimalo lako. Mi smo počeli da dižemo svoju formu i ako pred našom publikom pružimo partiju kao protiv Niša, i još bolju, nema sumnje da će bodovi ostati na Krovu", kazao je Purtić.

Utakmica Voždovac - Javor će se igrati u petak od 20 časova u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve