Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.08.2019.

20:30

"Nikada više neću biti trener"

Geri Nevil, nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i trener Valensije, rekao je kako se nikada više neće baviti trenerskim poslom.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Četrdesetčetvorogodišnji Nevil je proveo četiri meseca na klupi Valensije, a pune četiri godine je radio u stručnom štabu reprezentacije Engleske, a trenutno je suvlasnik Salford Sitija

Njegov brat, Fil, menadžer je ženske reprezentacije Engleske.

"Probao sam da budem trener u Valensiji i to je bila jedna od boljih lekcija koje sam dobio. To je bio udarac po potiljku, nešto što svakom u životu treba ponekad. Više sam zainteresovan da vidim kako izgleda voditi posao iz uprave. Ja volim fudbal i često ga gledam, ali ne želim više nikada da budem trener.", poručio je Nevil.

Geri Nevil je 19 godina igrao za Mančester junajted i to mu je bio jedini klub u karijeri za koji je nastupao. On je član čuvene generacije 92, iz koje su izašli i ljudi poput njegovog brata Fila, zatim Dejvida Bekama, Pola Skolsa, Rajana Gigsa i Nikija Bata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve