Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.08.2019.

13:32

Solskjer ne želi Sančeza u klubu posle incidenta na treningu

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer nemarava da proda napadača Aleksisa Sančeza.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Solskjer ne želi Sančeza u klubu posle incidenta na treningu
Photo by Alex Livesey/Getty Images

To će doduše, ići veoma teško, zbog plate Čileanca od 550.000 evra nedeljno, ali kako god bilo, Norvežanin traži način kako da ga pošalje kroz izlazna vrata.

Roma je zainteresovana za iskusnog napadača, ali je problem plata koja je tri puta veća od one koju ima najplaćeniji fudbaler Rimljana, Havijer Pastore.

Roma bi ga dovela, ali samo ako je Junajted spreman da daje deo plate Čileancu, što je opcija koja se ne može isključiti.

Ono što je za Junajted važnije je da Sančez ode iz kluba, jer ga mnogi igrači za koje su zainteresovani koriste kao argument pri pregovorima i traže da imaju platu koja je jednaka ili barem blizu one koju on ima.

Uz to, Solskjer očigledno nije impresioniran bivšim igračem Arsenala i Barselone otkako je u decembru preuzeo klub, a u prilog tome što želi da ga proda ide i incident sa priprema.

Samo što se Sančez vratio sa odmora, na jednom od treninga, došao je u sukob sa 17-godišnjim Mejsonom Grinvudom zbog nešto oštrijeg starta mladog napadača.

Solskjeru se nije dopala njegova reakcija i navodno je posle toga prelomio da je najbolje da Čileanac napusti klub što je pre moguće, a veruje se da bi mogao da ga pošalje i da trenira sa B timom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve