Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.08.2019.

08:55

Marin: Naredni korak? Zna se, plasman u Ligu šampiona!

Marko Marin je prikazao još jednu odličnu partiju na evropskoj pozornici u dresu Crvene zvezde.

Izvor: B92

Autor:B92

Marin: Naredni korak? Zna se, plasman u Ligu šampiona!
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Nekadašnji reprezentativac Nemačke je bio asistent kod pogotka Ričmonda Boaćija i bio je jako srećan posle prolaza u plej-of za ulazak u Ligu šampiona.

Crvenu zvezdu sada očekuju mečevi sa Jang Bojsom, ali Marin kaže da je bilo jako teško izdržati pošto je tim od 54. minuta igrao sa desetoricom zbog isključenja Milunovića.

"Obećali smo prolaz prošle nedelje i to smo i ostvarili. Pokazali smo karakter, uprkos povratku rivala i crvenom kartonu Milunovića. Borili smo se do kraja, verovali do poslednjeg minuta. Na kraju penali, bujica emocija i plasman u sledeću rundu. Veoma smo srećni. Igrali smo vrlo dobro u prvom poluvremenu. Obezbedili smo grupnu fazu evropskog takmičenja treću godinu zaredom. Znate nas i ne bih da pričam mnogo, želimo ponovo da uđemo u Ligu šampiona", izjavio je kapiten crveno-belih.

Oko 2.000 navijača Crvene zvezde bilo je na tribinama stadiona u Kopenhagenu.

"Kapitenska traka je završila kod mog kuma. Imali smo fenomenalnu podršku sa tribina sa kojih su nas bodrili članovi familije i prijatelji. Danas smo igrali za naše porodice. Šef je rekao pre utakmice, zaboravite sve i igrajte za žene i decu. Pružaju nam svakodnevno podršku i ovim smo im se odužili", dodao je Marin.

U penal seriji, Marin je pogodio prečku. Kaže da mu je posle svega laknulo što se sve završilo na najbolji način.

"Pogodio sam prečku. Šteta što nije ušla, ali je u ovoj situaciji super osećaj i kad promašite penal. Bitno je da smo prošli. Bilo je teško sa deset igrača, da smo ostali sa 11 rešili bismo utakmicu i u 90 minuta. Sledi duel sa Jang Bojsom, biće dosta naših navijača i na gostovanju kako iz Švajcarske tako i iz Nemačke", zaključio je Marin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve