Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.08.2019.

08:26

Mrkela: Veliki uspeh, najteži meč koji sam gledao

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela priznao je da nikada nije gledao tako težak, dramatičan i uzbudljiv meč kao što je bio u Kopenhagenu.

Izvor: B92

Autor:B92

Mrkela: Veliki uspeh, najteži meč koji sam gledao
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crvena zvezda je posle 1:1 u regularnom toku i produžecima pobedila na penale sa 7:6, a junak meča bio je golman Milan Borjan.

Mrkela je po završetku meča na "Telia Parken" stadionu rekao je da izuzetno zadovoljan pošto je Crvene zvezde još jednom obezbedila grupnu fazu takmičenja u evrokupovima.

"Pre svega izuzetno teška utakmica za sve, najviše za igrače i stručni štab, ali i za nas koji smo gledali sa tribine. Jedna od najtežih utakmica koju sam gledao, na kraju i velika radost", kaže Mrkela.

On smatra i da je ovo još jedna potvrda kvaliteta Crvene zvezde, jer će klub iz ljutice Bogdana ponovo igrati u grupnoj fazi.

"Mislim da smo ostvarili veliki uspeh, prve i druge godine, a najteže je ponavljati te dobre rezultate. Zaista, ovo je veliki uspeh za Crvenu zvezdu i mislim da će biti jedan veliki impuls i za buduće dane", poručio je Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

11 h

U fokusu

Vidi sve