Milojević pred Kopenhagen: Nije prijatno zbog povreda, ali izgovori nisu potrebni VIDEO

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da veliki broj povređenih fudbalera otežava situaciju, ali da ne želi izgovore pred revanš sa Kopenhagenom.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Čim nemate neke igrače, to otežava situaciju. Ali, to ne sme da bude alibi. Nisu mi potrebni izgovori za bilo šta. Verujem u igrače koji su tu i da će dati sve od sebe. Nije prijatno, ali ne treba pričati o tome. Povrede su takve da neće moći da nastupe", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Danskoj.

Zvezda će sutra od 20.00 gostovati Kopenhagenu u revanšu trećeg kola kvalfikacija za Ligu šampiona. Prva utakmica završena je 1:1. Milojević neće moći da računa na povređene Milana Pavkova, El Fardua Bena i Srđana Babića.

"Spremili smo se da igramo dobro, hrabro, mušku utakmicu, onako kako znamo da igramo. Protivnik je jak, Kopenhagen je u prednosti, ali imamo 90 minuta da damo sve od sebe", kazao je trener Zvezde.

Ponovo je pohvalno govorio o Kopenhagenu.

"Kopehagen ima svoj sistem i način rada. Ne očekujem da bude nešto drugačije sada. To je ekipa koja se nikad nije prilagođavala protivniku kada igra kod kuće pred svojom publikom", kazao je Milojević.

Upitan da li očekuje bolje suđenje nego u Beogradu kratko je odgovorio: "Ne treba pričati o tome".

strana 1 od 2 idi na stranu