Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 12.08.2019.

12:25

Stanković u Leposaviću: Fudbal nas spaja

Dejan Stanković, legendarni srpski fudbaler, bio je specijalni gost turnira u Leposaviću u malom fudbalu.

Izvor: MT

Autor: MT

Stanković u Leposaviću: Fudbal nas spaja
(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Bivši as Crvene zvezde, Lacija i Intera, 103. puta reprezentativac Srbije, svojim dolaskom na turnir "Prijateljstvo 2019" želeo je da pruži podršku ovog događaju.

"Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv. Boravio sam na Kopaniku gde se održava druga sezona mog fudbalskog kampa "Deki5" i iskoristio sam priliku da dođem", rekao je Stanković.

Stanković je dodao da zna koliko srpskom narodu na Kosovu i Metohiji znači podrška ovakve vrste.

"To je najmanje što sam mogao da učinim. Lepo smo se družili, a posebno me raduje činjenica da sam mogao da vidim toliko puno učesnika. Fudbal nas spaja, a druženje oplemenjuje i zato mi je veoma drago da sam na neki način bio deo ove lepe priče", poručio je bivši kapiten "Orlova".

Pre Stankovića podršku turniru dali su selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

U Leposaviću se 47. put po redu održava turnir uz učešće 50 ekipa (pet kategorija) iz Gračanice, Prilužja, Plemetine, Kosovske Mitrovice, Zvečana, Zubinog Potoka, ali i iz Raškog okruga iz Novog Pazara, Baljevca, Rudnice i drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve