Nova vest
Fudbal

Nedelja, 11.08.2019.

10:30

Rašford: Junajted je ponovo "normalan"

Markus Rašford, britanski napadač Mančester junajteda rekao je da je situacija u klubu napokon stabilizovana.

Izvor: SN

Autor: SN

Rašford: Junajted je ponovo
Photo by Pakawich Damrongkiattisak/Getty Images

Posle turbulentnih perioda pod Lujem van Galom u Žozeom Murinjom Junajted je spreman za sezonu sa Ole Gunar Solskjerom u punopravnoj ulozi šefa stručnog štaba.

Za razliku od pomenutog dvojca, Solskjer ima jasnu ideju i pronašao je pravi balans u timu, smatra mladi Markus Rašfrod.

"Naučite različite stvari od različitih menadžera. Pod van Galom je sve bilo savršeno pošto je on imao strpljenja i mogao sam da učim o fudbalu. A onda je došao Murinjo... Imali smo sjajno razumevanje sa Žozeom, u napadu svakako, ali je odbrana bila savršena. I sada kada je Ole tu, nekako najbolje kombinujemo stvari. Čini se da je pronašao pravi balans i da je Mančester junajted ponovo stabilizovan i 'normalan'.", rekao je Rašford.

Junajted nema poraz u pripremnom periodu, a odbranu su pojačali Megvajerom koji je za rekordnu sumu došao iz Lestera.

"Imali smo dobre pripreme, naporne, ali s obzirom na to kako tim iz dana u dan sve više raste maksimalno sam motivisan i ne mogu da dočekam prvu premijerligašku utakmicu", poručio je mladi napadač Junajteda.

Mančester junajted i Čelsi igraće svoj derbi kola u nedelju od 17 časova i 30 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve