Nova vest
Fudbal

Petak, 09.08.2019.

23:15

Kopenhagenova peta pobeda, Vind dvostruki strelac

Lider danskog šampionata ekpa Kopenhagena vezala je i peti trijumf i tako pokazala da je itekako spremna za revanš meč sa Crvenom zvezdom.

Izvor: SN

Autor: SN

Kopenhagenova peta pobeda, Vind dvostruki strelac
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kopenhagen je pred punim tribinama "Parkena" slavio sa 2:0 protiv ekpe Lingbija.

Oba pogotka je postigao Johanes Vind, momak koji je bio strelac za Kopenhagen u Beogradu, kada su gostovali Crvenoj zvezdi u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Vind je oba pogotka postigao u drugom poluvremenu, prvi gol je pao faktički čim je počelo drugo poluvreme kada je nekadašnji prvotimac Ajaksa, Viktor Fišer pravovremeno proigrao Vinda i ovaj sproveo loptu u mrežu.

U 60. minutu, Vind je još jednom potvrdio da je vrlo opasan gol-igrač. Bartolec je prethodno izborio za loptu i proigrao Vinda, koji je sa sedam-osam metara pogodio nebranjeni deo mreže nakon haotične reakcije defanzivaca Lingbija.

Do kraja se rezultat nije menjao, Kopenhagen je vladao situacijom i sada sve snage usmerava ka revanšu sa zvezdom koji se igra u utorak na istom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve