Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.08.2019.

20:40

Trener Malatije: Partizan je ozbiljna ekipa, voleo bih da pobedimo

Trener Malatije Sergen Jalćin rekao je da bi u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Partizana želeo da ostvari pobedu.

Izvor: PT

Autor: PT

Trener Malatije: Partizan je ozbiljna ekipa, voleo bih da pobedimo
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Znamo da je Partizan ozbiljna ekipa. Mislimo o pobedi, ali i da izgubimo, ne bi bio kraj, imamo drugi meč. Ali voleo bih da pobedimo" rekao je novinarima Jalćin.

Malatija će sutra gostovati Partizanu u prvoj utakmici trćeg kola Kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Znamo gde smo došli, sada želimo da dođemo do dobrog rezultata i uradićemo sve kako bismo mogli da se s pozitivnim rezultatom vratimo u Malatiju. Protiv Olimpije nismo bili u potpunosti spremni", kazao je on.

Tursko prvenstvo još uvek nije počelo, a na konstataciju novinara da bi nedostatak forme mogla da bude otežavajuća okolnost za njegov tim, Jalćin je kazao da se njegova ekipa "malo uhodala" i da se nedostatak forme ne primećuje.

"Posle prve analize, videli smo da je Partizan kompaktna mlada i borbena ekipa, ali mislim da smo mi u napadu brži, i to ćemo gledati da iskoristimo", rekao je Jalćin.

Utakmica između Partizana i Malatije igraće se sutra od 21.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve