Nova vest
Fudbal

Petak, 26.07.2019.

09:35

Šćekić: Više se tukli nego igrali fudbal; Stojković: To smo i očekivali

Fudbaleri Partizana složili su se da je najbitnije da su izbegnute povrede i ostvarena pobeda protiv Konahs Kija, u meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: LN

Autor: LN

Šćekić: Više se tukli nego igrali fudbal; Stojković: To smo i očekivali
Foto: FK Partizan

Strelac jedinog gola na očajnom terenu u Rilu bio je crnogorski reprezentativac Šćekić u 62. minutu odličnim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

"Teška utakmica, više smo se "tukli" nego što smo igrali fudbal. Mnogo smo kvalitetniji od njih i nemaju drugi način osim da nas "biju" i prave faulove", rekao je Šćekić za klupsku televiziju.

Visoki vezista smatra da će u Beogradu biti puno lakše i ubedljivije jer je bolji teren.

"Teren u Rilu je baš loš, suv, dok je naš izvanredan. Veruhem da će rezultat biti još veći. Ovde nismo imali puno načina za igru, pokušavali smo, a u Beogradu će biti drugačije".

Pročitajte još Miloševića iznervirali Tošić i Stojković, očekuje mnogo više u Beogradu

Kapiten Vladimir Stojković uveren je da će u Humskoj biti zabeležena rutinski trijumf.

"Očekivali smo da će, pored katastrofalnog terena, biti "tuče" koja je počela već od petog minuta.. Morali smo da se priviknemo, a teško je igrati protiv ekipe koja ne igra fudbal, tuče se i igra na duge lopte, što je i legitimno", naveo je iskusni čuvar mreže.

Golman ekipe Vladimir Stojković nije imao puno posla, a kaže da je očekivao tuču Velšana.

"Očekivali smo da će pored katastrofalnog terena da bude i tuče. Počela je već od petog minuta. Nisu želeli da igraju fudbal, opredelili su se za tuču i duge lopte, opet – i to je legitimno. Imali smo mnogo šansi, očekujem rutinsku pobedu u Humskoj", poručio je Stojković.

Pročitajte još Trener Konahs Kija: Stojković je trebalo da dobije crveni karton

Stojković je prokomentarisao situaciju kada je zbog sukoba sa protivničkim igračima zaradio žuti karton.

"U vazduhu sam uhvatio loptu preko dvojice. Iako je bila praktično u mom posedu išli su laktom u bočni mišić, kako bi me uneli u gol. To me je isprovociralo, tako najčešće dolazi do povreda protiv ovakvih ekipa. Hvala Bogu da je završeno", rekao je Stojković i pozvao navijače da ispune tribine u revanšu.

Mladi štoper Strahinja Pavlović priznao je da je u jednom trenutku bilo nervoze zbog propuštenih šansi, ali da ih je smirivao trener Savo Milošević.

"Ovakve utakmice ne mogu bez grube igre i oštrih startova. Najbitnije je da smo pobedili, da u Beogradu možemo da završimo posao", zaključio je Pavlović.

Revanš na stadionu u Humskoj je sledećeg četvrtka od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve