Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.07.2019.

22:32

Miloševića iznervirali Tošić i Stojković, očekuje mnogo više u Beogradu

Trener Partizana Savo Milošević nije zadovoljan realizacijom svog tima u Rilu, uprkos lošem stanju terena.

Izvor: B92

Autor:B92

Miloševića iznervirali Tošić i Stojković, očekuje mnogo više u Beogradu
Foto: FK Partizan

Crno-beli su minimalnim rezultatom savladali Konahs Ki Nomadse u prvom meču II kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Jedini gol na meču postigao je Aleksandar Šćekić, volej udarcem u 62. minutu susreta.

"Bilo je jako teško protiv jako čvrste ekipe koja ne želi da igra. Stalno smo imali devet-deset njihovih igrača iza lopte, a teren u gorem stanju od većine naših. Jednostavno nije bilo moguće igrati brže od ovog. Kad je tako, onda vam ovakve ekipe naprave problem. I pored svega toga mislim da smo mogli još koji gol da damo. Zadovoljan sam, dobili smo utakmicu i sve rešavamo na našem stadionu gde, verujem, možemo da igramo brže i bolje. ", rekao je Milošević.

Partizanu je ovo bio prvi meč na evropskoj sceni ovog leta, a nakon minimalne pobede na premijeri sezone u Superligi.

"Važno je da smo na obe postigli po gol, a da smo pritom sačuvali mrežu. To mi se sviđa i jako je dobro za ovaj deo sezone. Nije dobro to što nam treba veliki broj šansi da damo gol, dakle, realizaciju moramo da popravimo. U Beogradu očekujem dosta drugačiju utakmicu, pre svega zbog terena".

Milošević je posle meča zamerio svojim najiskusnijih igračima, kapitenu Zoranu Tošiću i golmanu Vladimiru Stojkoviću što su dobili žute kartone u Velsu.

"Njih dvojica su prvi koji su morali da smire ostale, a ne da reaguju na provokacije. Znali smo da takve stvari mogu da se dogode. Kvalitet Konahs Kija nije na nivou, ali se zato služe svim drugim sredstvima. Na svaki prekid 'krali' su vreme. Golman je 'ukrao pola utakmice'. Sve to utiče na koncentraciju, ali je opet jako glupo da dobijemo žute kartone na ovakvim utakmicama, a da posle toga nemamo bitne igrače u znatno težim mečevima".

Revanš meč između Partizana i Konahs Kija je sledećeg četvrtka u Humskoj 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve