Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 25.07.2019.

09:45

Partizan prodao Rikarda za 3,6 miliona evra

Napadač sa Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš napustio je redove beogradskog Partizana i svoju karijeru nastaviće u Dubaiju.

Izvor: SN

Autor: SN

Partizan prodao Rikarda za 3,6 miliona evra
Foto: Starsport

Šampion Dubaija Al Šarž platio Partizanu 3,6 miliona evra za usluge napadača Rikarda Gomeša, pa je i ta saga napokon dobila kraj, kako je saznao Telegraf.

Klub iz Emirata je imao i olakšavajuću okolnost, pre nego što je stupio u kontakt sa Partizanom već je dogovorio lične uslove, odnosno platu sa Rikardom i njegovim agentom na godišnjem nivou i na taj način se praktično zaštitio od drugih klubova, obezbeđujući sebi mir u pregovorima sa crno-belima.

Pregovori između Partizana i Al Šarža su prilično dugo trajali, pošto su čelni ljudi šampiona Dubaija prvo podigli, pa posle spuštali svoju ponudu što je iritiralo kako beogradski klub, tako i samog napadača, ali je sve na kraju završeno na zadovoljstvo sve tri strane.

Rikardo Gomeš je u Humsku stigao bez obeštećenja, tako da je ovo definitivno jako dobar posao uprave Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve