Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.07.2019.

23:55

Marin: Drugi gol mnogo važan, možemo biti srećni što Pavkov nije otišao VIDEO

Kapiten Crvene zvezde Marko Marin istakao je važnost gola Milana Pavkova u pobedi nad HJK Helsinkijem 2:0 u prvom meču II kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Marin: Drugi gol mnogo važan, možemo biti srećni što Pavkov nije otišao VIDEO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Zvezda je od 27. minuta pogotkom Ričmonda Boaćija vodila pred 30.000 navijača na "Rajku Mitiću", ali je tek golom Pavkova u poslednjem minutu stekla solidan kapital pred revanš u Finskoj.

Pavkov je ušao u igru u 73. minutu utakmice, a za gol mu je asistirao upravo Marin.

"Idemo sa 2:0 u Helsinki. Super rezultat i dobro smo igrali. Drugi gol je pao kasno, ali je mnogo važan. Nismo očekivali da će oni biti toliko defanzivni. Imali smo plan da igramo s krilima, leva strana, leva noga, desna strana desna noga, videli ste kako je Mirko Ivanić sjajno centrira. Pavkov nam je mnogo važan, možemo biti srećni što nije otišao",
rekao je Marin.

Zvezda će da gostuje u Helsinkiju sledeće srede. Pobednik dvomeča će u III kolu da igra najverovatnije sa danskim Kopenhagenom, koji je u prvom susretu sa Nju Sejntsima slavio 2:0 u Velsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve