Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.07.2019.

10:30

Milošević pred put u Vels: Bolji smo, možemo da prođemo

Fudbaleri Partizana putuju danas u Vels gde ih u četvrtak od 19.30 očekuje prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konahs Kija.

Izvor: MT

Autor: MT

Milošević pred put u Vels: Bolji smo, možemo da prođemo
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Crno-belima" će ovo biti drugi zvanični meč u novoj sezoni, pošto su na startu Ling Long Superlige savladali Inđiju minimalnim rezultatom (1:0).

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da crno-beli moraju biti oprezni u predstojećem meču protiv Konahs Kija i istakao da njegova ekipa može da prođe dalje, ali samo ako igra ozbiljno.

"Mi smo konstantno skenirali Kilmarnok i zaključili da su jako dobra ekipa koja je igrala odlično u škotskom prvenstvu i dobila Glazgov i Seltik. Vidim da u poslednjih par dana mnogi potcenjuju momke koji su taj Kilmarnok dobili. Mi poslednja tri-četiri meseca nikog nismo dobili lagano, nijednu ekipu, nemamo prostora da razmišljamo kako će biti lagano. U svakom slučaju, mislimo da smo bolji i da možemo da prodjemo, ali samo pod uslovom da igramo ozbiljno", rekao je Savo Milošević novinarima pred put u Vels.

Konahs Ki je u prvom kolu napravio iznenađenje eliminisavši škotski Kilmarnok.

"Fudbal je jako čudan i zanimljiv. Iz dva šuta su uspeli da postignu dva gola koja su im bila neophodna, ali to je fudbal, o tome pričam. Kilmarnok jeste promašio dosta šansi, kvalitetnija je ekipa, ali upravo ta dva meča pozivaju na oprez", rekao je Milošević.

On je istakao da veruje da se njegovi igrači neće opustiti.

"Svi smo svesni važnosti ovog meča. Većinu utakmica u našoj ligi igramo protiv ekipa koje se zatvore, većina ekipa u našoj ligi igra slično kao Konahs Ki i jako je teško fizički proći 10 ljudi koji stoje defanzivno", rekao je Milošević.

Konahs Ki igra čvrsto, a Milošević je istakao da će njegova ekipa nastojati da izbegne "tuču" na terenu.

"Ne zato što se plašimo, već zato što bi bilo pametno da probamo igrom da izbegnemo te njihove startove i agresivnu igru", zaključio je Milošević.

Revanš meč je na programu narednog četvrtka u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve