Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.07.2019.

09:22

Zvezda dočekuje Helsinki, Milojević traži da se protivnik poštuje

Fudbaleri Crvene zvezde u Beogradu od 20.45 igraju protiv finskog Helsinkija prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda dočekuje Helsinki, Milojević traži da se protivnik poštuje
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Prvak Srbije, pošto je izbacio litvansku Suduvu, ima novi zadatak na putu ka mogućem duelu sa Kopenhagenom u 3. kolu za elitno takmičenje.

Trener Vladan Milojević, po ko zna koji put, upozorio je da ne sme da se potcebi nijedan tim u Evropi, a posebno šampion Finske.

"Zašto se stalno potencira da smo Bogom dani i da smo vanzemaljci? Siguran sam da takva vremena ne postoje. Svesni smo velicine kluba i bogate istorije, sada pokušavamo da vratimo Zvezdu gde pripada. Sve što bi trebalo da uradimo je da poštujemo sve timove. Suduva je veoma dobra ekipa, isto tako je i Helsinki", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Biće to drugi susret Crvene zvezde i Helsinkija, pošto su igrali i pre 22 godine i tada je Zvezda na krilima Dejana Stankovića bila bolja u Kupu kupova (0:1, 3:0).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve