Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.07.2019.

10:57

Totenhem odrešio kesu – stižu još dva igrača

Đovani Lo Selso i Rajan Sesenjon do kraja ove nedelje bi trebalo da potpišu ugovore sa Totenhemom, prenose ostrvski mediji.

Izvor: MT

Autor: MT

Totenhem odrešio kesu – stižu još dva igrača
(Photo by Pakawich Damrongkiattisak/Getty Images)

Spursi će za argentinskog veznjaka izdvojiti 45.000.000 funti, dok će za mladog fudbalera Fulama morati da plate oko 20 miliona funti + bonuse.

Sesenjonu je ostalo još samo godinu dana ugovora sa klubom sa Krejven Kotidža, a za njega je interesovanje pokazao Mančester junajted.

Ipak, 19-godišnji fudbaler, koji može da pokriva pozicije levog beka i krila, veruje da će se za minutažu mnogo lakše izboriti u Spursima.

Što se tiče Lo Selsa, spekulacije o njegovoj selidbi u London traju već nedeljama, a Poćetino baš njega želi da na sredini terena upari sa Tangujem Ndombeleom, koji je nedavno došao iz Liona za 60.000.000 evra, čime je postao najskuplji fudbaler ovog kluba.

Pored njega, u klub je ovog leta stigao samo mladi Džek Klark, koji će ostati u Lidsu na pozajmici još godinu dana, dok su "pevce" napustili Kiran Tripije, Fernando Ljorente i Mišel Vorm.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve