Nova vest
Fudbal

Subota, 20.07.2019.

22:06

Milojević: Mogu da budem zadovoljan

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da može da bude zadovoljan pobedom nad Javorom rezultatom 2:0 na početku Superlige.

Izvor: SN

Autor: SN

Milojević: Mogu da budem zadovoljan
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Mogu da budem zadovoljan. U svakoj utakmici ima segmenta koji treba da se poprave. Kontrolisali smo utakmicu, imali mnogo šansi. Sve u svemu sam zadovoljan. Dok su igrači imali svežine, sve je to funkionisalo kako treba", rekao je Milojević za televiziju Arena.

Zvezda je pobedila Javor na svom stadionu sa 2:0 na početku nove sezone Super lige Srbije. Crveno-belima sledi utakmica sa Helsinkijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Imamo dovoljno vremena da se dobro odmorimo, spremimo i pripremimo utakmicu i, nadam se, odigramo dobro", kazao je Milojević.

Trener Javora Igor Bondžulić rekao je da je lep osećaj voditi ekipu u Super ligi.

"Lep je osećaj. Imali smo situacije, primili golove na sitne greške. Naravno da je Zvezda bolja od nas, da je kvalitetnija. Čestitam joj na prvoj pobedi, a mojim momcima koji su dali sve od sebe na zalaganju. Odmerili smo snage sa šampionom, najboljom ekipom i ovo iskustvo će nam značiti dalje", rekao je Bondžulić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve