Nova vest
Fudbal

Petak, 19.07.2019.

11:57

Klop: Siti je favorit za titulu

Trener Liverpula Jirgen Klop kaže da je apsolutno fokusiran na svoju ekipu i da ga ne zanima šta se događa u Mančester sitiju.

Izvor: MT

Autor: MT

Klop: Siti je favorit za titulu
(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Redsi su prošle sezone u domaćem prvenstvu osvojili čak 97 bodova, ali su i pored toga ostali bez titule, pošto je ekipa Pepa Gvardiola osvojila bod više.

Klop veruje da su "građani" glavni favoriti da osvoje treću uzastopnu titulu.

"Siti je glavni favorit za titulu, nemam problem sa tim. U dobroj su situaciji, pretprošle sezone su osvojili 100 bodova, prošle 98. Želja i odlučnost koju prikazuju je impresivna", kaže Jirgen Klop.

Liverpul je prošlu sezonu završio sa čak 25 osvojenih bodova više od trećeplasiranog Čelsija, međutim, nemački strateg ne veruje da će se slična situacija ponoviti u sezoni 2019/20.

"Na početku smo svi u istoj poziciji. Premijer liga nije dvoboj Sitija i Liverpula. Sve utakmice su teške za igranje. Pogledajte samo šta Junajted radi ili će tek uraditi na transfer tržištu, Arsenal želi da se pojača, Čelsi je u nezgodnoj situaciji, ali i oni imaju dobru ekipu sačinjenu od mnogo mladih fudbalera", kaže Klop.

Liverpul se trenutnio nalazi na američkoj turneji, gde će odigrati pripremne utakmice protiv Borusije Dortmund, Sevilje i lisabonskog Sportinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve