Nova vest
Fudbal

Petak, 19.07.2019.

08:10

Krunić se izvinio Srbiji zbog eliminacije od Estonaca

Trener Radničkog Simo Krunić objasnio je razlog ispadanja njegove ekipa u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa i izvinio se celoj naciji.

Izvor: SN

Autor: SN

Krunić se izvinio Srbiji zbog eliminacije od Estonaca
Foto: Vanja Keser / STARSPORT

"Čestitao bih Flori prolaz u drugo kolo. Pokušavali smo celu utakamicu da napadamo da dođemo do tih golova, dali smo ta dva, ali smo nažalost primili dva. Slabije smo odigrali u prvoj utakmici i mislim da je tu uzrok našeg poraza", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog iz Niša eliminisani su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, iako su na svom stadionu u revanš utakmici igrali nerešeno s Florom 2:2 , ali su u ukupnom rezultatu izgubili 4:2.

"Čestitao bih igračima koji su danas dali maksimum, više nisu mogli što se tiče trke, trebalo nam je i malo sreće, nismo smeli da primimo izjednačujući gol iz prekida. Nije smelo to da nam se desi. Izvinio bih se celoj Srbiji i našoj publici zbog ispadanja u prvom kolu. Morali smo mnogo bolje, nažalost nismo uspeli. Posle ovakvog ispadanja, posle ova dva rezultata, teško je pričati, ali svesni smo da je sve do nas", dodao je on.

Tokom utakmice čuli su se i povici "Simo odlazi", a novinare je zanimalo da prokomentariše prijem niške publike.

"To je ostalo od vremena kad sam bio trener Čukaričkog, ostalo je malo nezadovoljstvo publike prema meni. Ja sam profesionalac i za svaki klub radim kao da je jedini na svetu", rekao je Krunić.

Trener Flore Jigen Hen bio je kratak i istakao da je sreća bila jedan od ključnih faktora prolaza u narednu fazu.

"Teška utakmica za nas, protivnik nas je pritiskao od početka, morali smo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. I dalje mislim da je ovo jak protivnik i da je za ovakve utakmice potrebno i malo sreće koju smo imali", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve