Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.07.2019.

11:23

Zamena za Tripijea – Florenci ili Hisaj

Uprava Totenhema namerava da zamenu za Kirana Tripijea, koji je otišao u Atletiko, potraži u italijanskoj Seriji A.

Izvor: MT

Autor: MT

Zamena za Tripijea – Florenci ili Hisaj
(Photo by Paolo Rattini/Getty Images)

Novinar Đanluka di Marcio piše da se kao moguća pojačanja prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona spominju Alesandro Florenci i Elseid Hisaj.

Trenutno u londonskoj ekipi poziciju desnog beka pokriva Serž Orije, pa je je dovođenje još jednog fudbalera na toj poziciji neophodno.

Prvi pik je Alesandro Lorenci, kapiten Rome i italijanski reprezentativac. Problem bi mogle da budu njegove česte povrede, ali i cena, koja se procenjuje na oko 30.000.000 evra.

Ukoliko se transfer Italijana izjalovi, Spursi će se okrenuti albanskom reprezentativcu Elseidu Hisaju, koji je u slučaju dobre ponude slobodan da napusti Napoli.

Prema sajtu Transfermarkt, njegova tržišna cena je oko 25.000.000 evra, a interesovanje za usluge ovog desnog beka nedavno su pokazali Juventus i Mančester junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d