"Sezonci još jednom pomerili granice"

Fudbalski klub Crvena zvezda je saopštio da postoji neverovatno interesovanje navijača za sezonske karte.

Izvor: zvanični sajt
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Tokom 17 dana prodaje sezonskih ulaznica prodato je 4.595 karata čime je nadmašen prošlosezonski učinak od 4.174 prodate ulaznice.


"Poseban razlog za zadovoljstvo predstavlja podatak da je trend rasta ovako nastavljen imajući u vidu da je uoči sezone 2017/18 prodato 3258 sezonskih karata.

Uprkos već ostvarenoj značajnoj cifri prodatih sezonskih ulatnica izvesno je da se zaljubljenici u crveno-bele boje neće zaustaviti na pomenutoj cifri o čemu svedoči veliko interesovanje zvezdaša za kupovinu sezonskih karata.

Podsetimo uslov za kupovinu sezonske ulaznice je da kupac ima aktivnu člansku kartu, a do sezonske karte je moguće doći i putem interneta.

Članovi kluba mogu da kupe ulaznice svakog radnog dana od 10 do 19 časova i subotom od 11 do 16 časova u Servisu za članstvo na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Sezonske karte važe za utakmice Superlige uključujući i plej-of i prva tri kola kvalifikacija za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Informacije o pogodnostima za mečeve četvrtog kola kvalifikacija ili grupne faze bilo kog UEFA takmičenja biće naknadno objavljene na zvaničnom klupskom sajtu i društvenim mrežama kluba.

Vlasnici novih pojedinačnih i porodičnih ulaznica za zapadnu tribinu će biti smešteni u sektor 6. Cena obnove propusnice je 5000, dok je nova sezonska karta 8.000 dinara.

Kad su u pitanju propusnice za decu, uz punoletnog nosioca paketa, one iznose 1.000 dinara, a porodični paket ograničen je na najviše petoro dece mlađe od 15 godina. Prilikom kupovine ulaznica neophodno je doneti sliku za svako dete.

Vlasnici dosadašnjih sezonskih karata VIP dela zapadne tribine imaće mogućnost da do 1. avgusta obnove sezonsku kartu po ceni od 8.000 dinara. Nakon 1. avgusta sve neiskorišćene obnove će biti puštene u slobodnu prodaju po ceni od 12.000 dinara. Zato molimo sve vlasnike sezonskih karata na centralnom delu zapada da iskoriste ovu mogućnost i obnove kartu do predviđenog roka, jer kasnije to neće biti u mogućnosti.

U prodaju će biti pušteno 1.100 karata za obnovu u sektoru VIP zapad i još 100 novih ulaznica za taj deo tribine. Cena obnove je 8.000 dinara, dok je sezonska za nove korisnike 4.000 dinara skuplja.

Vlasnici pojedinačnih propusnica za istočnu tribinu će biti smešteni u sektoru 3. Cena za obnovu ulaznica iznosiće 4.000 dinara i 7.000 dinara za nove sezonske.

Sektor 2 je namenjen isključivo za vlasnike porodičnih paketa. Cena za odraslog nosioca porodičnog paketa je 4000 dinara za obnovu i 7.000 dinara za nove sezonske, dok su propusnice za decu besplatne.

Cena sezonske ulaznice za severnu tribinu za obnovu iznosi 2.500 dinara, a za novu 4.000 dinara.

Zvezdaši koji utakmice našeg tima žele da gledaju iz VIP galerije, ukoliko obnove sezonsku moraće da izdvoje 50.000 dinara, a ako kupuju novu 60.000 dinara.

Za sektor VIP 1 i Pet Zvezdinih zvezda cena sezonske ulaznice iznosi 120.000 dinara.

Popust mogu da iskoriste isključivo aktivni članovi kluba koji poseduju sezonsku propusnicu za sezonu 2018/2019", navodi se.

strana 1 od 2 idi na stranu