Nova vest
Fudbal

Sreda, 17.07.2019.

11:25

Tuhel: Znao sam odavno da Nejmar želi da ode

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel kaže da je još pre Kopa Amerike znao za želju Nejmara da napusti taj klub.

Izvor: MT

Autor: MT

Tuhel: Znao sam odavno da Nejmar želi da ode
(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Spekulacije o tome gde će jedan od najboljih fudbalera današnjice otići aktuelne su već nedeljama.

Kao najozbiljniji kandidat da dovede sjajnog Brazilca spominje se Barselona, mada se "stidljivo" govori i o Real Madridu i Mančester junajtedu.

Tomas Tuhel je svestan situacije, ali kako kaže njegov odnos sa Nejmarom je isti kao i pre čitave priče o mogućem transferu.

"Odavno sam znao da on želi da ode, još pre Kopa Amerike, ali to je nešto što se tiče kluba i samog igrača. Ja sam trener, on je igrač. On je i dalje ovde, radiću sa njim kao i do sada. Spreman sam na svaki scenario i adaptiraću se šta god se bude desilo", kaže Tomas Tuhel.

Poslednja ponuda Barselone u vidu 40.000.000 evra + Osmana Dembele i Filipe Kutinjo je odbijena. Svetski mediji prenose da Pari Sen Žermen ne želi nikakve razmene igrača, već isključivo "čist" novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve