Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.07.2019.

23:21

"Nadam što dužoj kazni za Gobeljića, moj igrač je možda završio karijeru"

Trener Suduve Vladimir Čeburin čestitao je Crvenoj zvezdi na prolazu, i izrazio nadu da će Marko Gobeljić dobiti veliku kaznu za težak start.

Izvor: SN

Autor: SN

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Veoma tužno je to što se dogodilo. Nadam se da će igrač koji ga je napravio dobiti veliku, što dužu kaznu jer takav start jednostavno nije u redu. Ne kažem to zato što sam ljut jer igrač posle takve povrede neće moći da igra godinu ili dve, a možda i neće moći da nastavi profesionalnu karijeru", rekao je Čeburin na konferenciji za novinare posle utakmice u Beogradu.

Suduva je završila učešće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, porazom ukupnim rezultatom 2:1 od Crvene zvezde. Utakmicu je izmedju ostalog obeležio i grub start Gobeljića nad protivničkim fudbalerom kojem je slomljena noga.

Pročitajte još Start Marka Gobeljića – za zatvor! FOTO/VIDEO

"Zvezda je zasluženo prošla. Razumemo koliko je naš protivnik jak, ali smo imali svoje šanse. Znali smo da će krenuti jako od samog početka, ali nažalost nismo uspeli da je sprečimo. Rano primljeni gol je negativno uticao na nas. Trudili smo se da igramo čak i posle drugog gola, ali nismo uspeli da ugrozimo njihov gol", kazao je Čeburin.

On je poželeo Zvezdi svu sreću u nastavku borbe za Ligu šampiona, dok će Suduva tražiti svoju priliku u kvalifikacijama za Ligu Evropa. Zvezda će u narednom kolu igrati protiv HJK Helsinkija iz Finske.

Pročitajte još Jovičić: Izvinjavam se u Gobeljićevo ime VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d