Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.07.2019.

17:16

Ermoso se iz Barselone seli u Madrid

Španski fudbaler Mario Ermoso postaće novi igrač Atetika iz Madrida, prenosi "Marka".

Izvor:

Autor:

Ermoso se iz Barselone seli u Madrid
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Prethodnih dana dosta se nagađalo o sudbini 24-godišnjeg štopera, a izgleda da je kao pobednik iz ove trke izašao upravo Atletiko.

Atletiko i Espanjol su se dugo dogovarali oko obeštećenja za Španca.

Klub iz Katalonije je tražio 40 miliona evra za igrača kojem naredne sezone ističe ugovor na šta Atletiko nije hteo da pristane.

Ipak, čini se da je do dogovora došlo, i da je Atletiko uspeo da ubedi Espanjol da pusti svog štopera za nešto manju sumu od početne.

Ermoso je karijeru započeo u Realu iz Madrida, odakle je kao slobodan igrač pre dve godine prešao upravo u Espanjol, a protekle sezone je bio jedno od najvećih otkrovenja španske lige.

Njegove sjajne partije donele su mu debi i u nacionalnoj selekciji, za koju je prvi put zaigrao u novembru prošle godine.

Atletiko će na ovaj način definitivno pojačati svoju odbranu, a Ermoso će biti zamena za legendardnog Dijega Godina, koji je na kraju prošle sezone napustio klub.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve