Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.07.2019.

11:02

Insinje: Sari je izdao Napoli

Italijanski fudbalski reprezentativac i kapiten Napolija Lorenco Insinje je govorio o dolasku Mauricija Sarija u rivalski Juventus.

Izvor: MT

Autor: MT

Insinje: Sari je izdao Napoli
(Photo by Filippo Alfero/Getty Images)

Nekadašnji šef stručnog štaba Napolija je nedavno iz Čelsija otišao u torinsku "Staru damu", što je izazvalo oštre reakcije u gradu na jugu Italije.

Insinje je ponovio šta misli o Sariju i njegovom postupku.

"Već sam jednom rekao, a ponoviću opet. To je izdaja. Sada moramo da se fokusiramo i da pokušamo da ga pobedimo. Naš cilj je Skudeto i to je ono za šta ćemo se boriti", kaže Lorenco Insinje, koji je dres reprezentacije Italije oblačio 32 puta.

Lorenco Insinje prošle sezone nije pružao partije kakve se od njega očekuju, a bio je kritikovan i od trenera Anćelotija i predsednika De Laurentisa. Ipak, omaleni napadač ne namerava da napušta Napoli.

"Još uvek sam mlad, srećan sam u Napoliju. Želim da ostanem još dugo ovde. Ovo je moj san, počastvovan sam i ponosan što iz nedelje u nedelju oblačim plavi dres", zaključio je napadač Napolija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d