Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.07.2019.

19:09

Iznenadna objava iz Bolonje: "Mihajlović je u bolnici"

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu i očekuje se da otpočne sa tretmanom lečenja leukemije.

Izvor: SV

Autor: SV

Iznenadna objava iz Bolonje:
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor reprezentacije Srbije javiti u bolnicu u utorak, plan je promenjen.

"Naš trener je u subotu rekao da jedva čeka da ode u bolnicu. Mihajlović je održao svoju reč. U dogovoru sa našim medicinskim timom i odeljenjem hematologije Instituta Seranjoli, on je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu, iako je to trebalo da se dogodi u utorak", navedeno je u saopštenju Bolonje.

Klub koji je srpski stručnjak spasao ispadanja iz elitnog takmičenja prošle sezone je uputio i poruku Mihajloviću.

"U napad od prvog trenutka, kao što si obećao. Sa tobom smo. Napred Siniša!", navedeno je.

Podsetimo, Mihajlović je u subotu na konferenciji za medije objavio da boluje od leukemije, dok je medicinsko osoblje Bolonje preciziralo da je bolest akutnog oblika i da je neophodna agresivna terapija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve