Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.07.2019.

18:25

Trener Čuke posle 3:0: Idemo na pobedu

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je da njegova ekipa u revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope ulazi sa željom da ostvari pobedu

Izvor: B92

Autor:B92

Trener Čuke posle 3:0: Idemo na pobedu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Čukarički u utorak igra protiv Banantsa, a ima prednost od tri gola iz prvog meča (3:0 na Brdu).

"Očekujemo kvalitetnu utakmicu. Zaboravili smo šta se dešavalo u prvoj utakmici. Rekli smo već da će se ovaj dvomeč rešavati posle poslednjeg sudijskog zvižduka u Jerevanu. Drago mi je što i igrači tako razmišljaju. U meč ulazimo sa težnjom da ostvarimo pobedu", rekao je Veselinović novinarima u Jerevanu.

Čukarički će u utorak od 19 časova po lokalnom vremenu, a od 17.00 po srednjeevropskom, gostovati Banatsu u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Gledaćemo da anuliramo kvalitete protivnika. Drago mi je što smo u analizi uvideli da smo imali situacije vrlo neprijatne za nas, iako je rezultat drugačije govorio. U ovaj meč ulazimo spremni i sa motivom da dobijemo utakmicu", rekao je on.

Utakmica u Jerevanu, koji je na približno 1.000 metara nadmorske visine igraće se na temperaturi većoj od 30 stepeni Celzijusa.

"Dočekala nas je tropska temperatura, ali kako će biti nama, tako će biti i protivniku. Tačno je do da je ova ekipa mlada i da nema iskustva u međunarodnim utakmicama, ali tako je bilo i u prvom meču... Sve smo uradili da se pripremimo i osvežimo za ovaj meč. Potrošnja je bila velika. Verujem da ćemo uspeti da prebrodimo nadmorsku visinu i vrućinu", rekao je Veselinović.

On je ponovio da Čukarički u utakmicu protiv Banantsa ima interes da osvari klupske ciljeve, ali i da bi za srpski fudbal bilo "jako dobro" da se ostvari pobeda i dodatno poboljša koeficijent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve