Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.07.2019.

22:51

Trener Čukaričkog: Fudbalskoj javnosti smo se pokazali u pravom svetlu

Trener fudbalera Čukaričkog Aleksandar Veselinović rekao je da je zadovoljan pobedom nad Banantsom i da se njegova ekipa pokazala u pravom svetlu.

Izvor: B92

Autor:B92

Trener Čukaričkog: Fudbalskoj javnosti smo se pokazali u pravom svetlu
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Zadovoljan sam pobedom. Široj fudbalskoj javnosti smo se pokazali u pravom svetlu. Bili smo agresivni, opasni. Mnogo toga zamišljenog smo uspeli da uradimo. Igraćemo 'fajterski' svaku utakmicu", rekao je Veselinović za RTS posle utakmice na Banovom brdu.

Čukarički je sa 3:0 pobedio Banants u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Banants je pokazao da može da bude opasna ekipa ako joj se dozvoli da igra. Ovo je samo prvo poluvreme. Tamo moramo da igramo isto i budite sigurni da ćemo tamo igrati kao da je bilo 0:0 u prvoj utakmici", naveo je Veselinović.

Kapiten ekipe Marko Docić kazao je da je Čukarički na pravom putu.

"Verovali smo u sebe. Ovo je jedini, pravi put, to što su momci pokazali. Na nama je da nastavimo ovako. Moramo da radimo na završnici", kazao je Docić.

Dvostruki strelac Slobodan Tedić je rekao da se ceo tim borio.

"Nije samo do mene, ceo tim se borio. Dali smo sve od sebe, a iz borbe dođu golovi. Na nama je da radimo još jače i još bolje se spremimo za revanš. Ne treba da se opuštamo, već da damo maksimum jer tako neće biti problema", kazao je Tedić.

Revanš će se igrati u utorak u Jerevanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve