Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.07.2019.

10:40

Niko ne želi na klupu Njukasla, čak ni bivši trener

Bivši selektor Engleske Sem Olerdajs rekao je da je odbio šansu da postane trener Njukasla, preneli su britanski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Niko ne želi na klupu Njukasla, čak ni bivši trener
Photo by Andrew Redington/Getty Images

Olerdajs je predvodio Njukasl 2007/2008, a mediji su spekulisali da je jedan od kandidata za klupu crno-belih, nakon što je Rafael Benites krajem juna napustio klub.

"Bio sam polaskan što sam uzet u razmatranje ali, ima ta jedna stvar – nikada se ne vraćaj. Nisam ni došao do takve vrste razgovora, ali to nije za mene. Ljubazno sam odbio", rekao je Olerdajs za Toksport.

Olerdajs je rekao da nije razgovarao sa vlasnikom Njukasla Majkom Ešlijem.

"Moj menadžer me je kontaktirao, razmislio sam, brzo sagledao situaciju i ljubazno se zahvalio. To nije za mene. Možda, da je prvi put, uleteo bih u to. Cenim ponudu, ali bio sam iznenađen – nisam radio cele sezone",
naveo je "Big Sem".

Pre Olerdajsa, ponudu Njukasla je odbio Stiven Džerard, a spekulisalo se i o Žozeu Murinju.

Skaj je preneo da je trener Šefild Venzdeja Stiv Brus ozbiljan kandidat za novog trenera Njukasla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

12 h

U fokusu

Vidi sve