Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.07.2019.

10:10

Mediji: Mančester junajted želi da kupi dvojicu Srba

Mančester junajted zainteresovan je ne za jednog, već za dvojicu reprezentativaca Srbije, piše "Mančester Ivning njuz" (Manchester Evening News).

Izvor: AK

Autor: AK

Mediji: Mančester junajted želi da kupi dvojicu Srba
Da li æe zajedno nositi i klupske crvene boje? (Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Mančesterski list prenosi pisanja neimenovanih medija koji "sele" Sergeja Milinković-Savića i Nikolu Milenkovića na Old Traford.

Junajted još nije poslao zvaničnu ponudu u Rim, ali je usmeno obevestio Lacio da je spreman da za transfer veziste MIlinković-Savića izdvoji 80 miliona evra.

Junajted se uključio u trku za dovođenje Sergeja nakon Pari Sen Žermena, čiju su ponudu iz Lacija odbili.

Lacio za zvanično najboljeg vezistu Serije A prošle sezone zahteva okruglo 100 miliona i ne želi da ide ispod te cene, ali je Junajted spreman da poveća iznos.

Na meti Junajteda je još jedan Srbin iz Serije A, Nikola Milenković, za koga je navodno još u januaru ponudo 40 miliona evra, ali je Fiorentina odbila ponudu jer traži 10 miliona više.

Junajted već godinama prati srpski tandem iz Italije, čak je zbog njih u Podgoricu na meč Crna Gora – Srbija dolazio tadašnji menadžer Žoze Murinjo.

Očigledno se ništa nije promenilo ni kod njegovog naslednika Olea Gunara Solskjera, sudeći bar po italijanskim i engleskim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve