Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.07.2019.

13:13

Juventus povećao ponudu za De Lihta

Kapiten fudbalera Ajaksa Matijs de Liht sve je bliži transferu u Juventus, nakon što je italijanski velikan odlučio da poveća ponudu, prenosi Gazeta delo Sport.

Izvor: B92

Autor:B92

Juventus povećao ponudu za De Lihta
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Kako se navodi, Ajaks je odbio 67 miliona sa zahtevom za osam miliona evra više, pa se očekuje da "stara dama" ponudi jače finansijske uslove.

Holandski 19-godišnji štoper ranije je dogovorio lične uslove i potpis petogodišnjeg ugovora vrednog devet miliona po sezoni, bez bonusa.

Do kraja nedelje trebalo bi da sve bude utanačeno i da de Liht obavi medicinske preglede u Torinu. Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta prethodno je odbio odlazak u Barselonu i Pari Sen Žermen jer mu je Juventus bio prioritet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve